Appelsiner til saft

Viser alle 5 resultater

Økologiske appelsiner er et godt valg til dessert, saft og endda til brug i kager, salater og meget mere. Grænsen er op til dig.

Økologiske citrusfrugter

Du ved sikkert, at du kan få mange fordele ved at spise økologiske fødevarer. Det er som regel sunde produkter, og de har en smag, som ofte er værdsat. Denne autentiske smag, som mange forbinder med smagen af mad fra gamle dage, skyldes ikke blot den økologiske dyrkning, men også at den høstes på det optimale modningstidspunkt.

Begge faktorer er meget vigtige, for uanset hvor økologisk en frugt eller grøntsag er, vil den ikke have den smag, som vi alle elsker, hvis den ikke er høstet på det optimale modningstidspunkt.

For at få en autentisk smag er det nødvendigt at vælge en kort afsætningskanal, hvor forbrugeren ved, hvilken landmand der køber, og hvor landmanden ved, hvem der spiser hans høst, hvad han smager, og hvad han værdsætter mest.

Den økologiske Valencia appelsin

Den økologiske Valencia-appelsin er meget værdsat, fordi den har to grundlæggende egenskaber. På den ene side et særligt klima til udvikling og modning og flere generationer af landmænd, der har perfektioneret de bedste dyrkningsteknikker og tilpasset citrussorter, der kan kombinere kvantitet og kvalitet.

Det er måske derfor, at dens kvalitet som spise- og juiceappelsin er anerkendt over hele verden og er et kendetegn for Valencias identitet.