Om vores persondatapolitik

Denne persondatapolitik beskriver hvordan økoappelsiner.com indsamler og behandler persondata.

Politikken gælder for de oplysninger som du selv afgiver og dem, som vi indsamler her på siden. Den gælder også for de data vi indsamler via tredjepartsværktøjer.

Artur Martínez Caba med DNI 53093180A i det følgende benævnt “økoappelsiner.com” er dataansvarlig for persondataoplysninger indsamlet på hjemmesiden og via tredjepartsværktøjer.

Indsamling af data, formål og lovhjemmel
Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi oplysninger om din brug af den. F.eks. hvilken browser du bruger, din IP-adresse og hvilke søgninger du har foretaget på hjemmesiden.

Grunden til at indsamle disse oplysninger er at optimere brugeroplevelsen på hjemmesiden. Desuden bruger vi oplysningerne til at lave målrettet markedsføring bl.a. via retargeting på Google og Facebook. Behandling af denne data er afgørende for at vi kan forbedre vores hjemmeside ud fra et kvalificeret grundlag og for at vi gøre vores markedsføring så relevant som muligt.

DANMARK; Lovgrundlaget for denne behandling finder vi i Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

SPANIEN: den organiske lov 15/1999 af 13. december om beskyttelse af personoplysninger og gennemførelsesbestemmelserne hertil, kongeligt dekret 1720/2007 af 21. december om godkendelse af bestemmelserne hertil samt LSSICE 34/2002 af 11. juli om informationssamfundet og elektronisk handel.

Når du køber varer på vores hjemmeside eller kommunikerer med os indsamler vi de oplysninger, du selv angiver; fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og ønsker til levering.

Formålet med denne indsamling er at vi kan levere de varer du har bestilt, informere om din levering og slå dig op i vores system i forbindelse med spørgsmål og reklamation. Vi opbevarer dine data i 5 år for at kunne overholde kravene i bogføringsloven.

DANMARK: Retsgrundlaget for behandlingen er Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

SPANIEN: den organiske lov 15/1999 af 13. december om beskyttelse af personoplysninger og gennemførelsesbestemmelserne hertil, kongeligt dekret 1720/2007 af 21. december om godkendelse af bestemmelserne hertil samt LSSICE 34/2002 af 11. juli om informationssamfundet og elektronisk handel.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev indsamler vi din e-mailadresse og navn.

Vi indsamler disse data for at kunne sende nyhedsbreve til dig.

DANMARK: Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

SPANIEN: den organiske lov 15/1999 af 13. december om beskyttelse af personoplysninger og gennemførelsesbestemmelserne hertil, kongeligt dekret 1720/2007 af 21. december om godkendelse af bestemmelserne hertil samt LSSICE 34/2002 af 11. juli om informationssamfundet og elektronisk handel.

Deling af personoplysninger

Dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, info om bestilte varer og leveringsønsker videregives til General Logistics Systems Spain, S.A, som distribuerer vores måltidskasser. Desuden deles disse data med La Vall de la Casella Coop. V., som vi er medlem af, og som i visse ordrer er producenterne, og som fakturerer dig direkte.

Dine persondata kan videregives til eksterne virksomheder, der behandler data på vores vegne. Vi deler data med virksomheder til forbedring af hjemmesiden, målrettet markedsføring og kundekommunikation. Disse virksomheder er databehandlere og behandler data på vegne af os. Vi har indgået databehandleraftaler med alle virksomheder, der behandler data for os.

3 af disse databehandlere, Google LLC og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Rettigheder
Indsigtsretten
Du har altid ret til at få indblik i hvilke data vi har registreret om dig, hvorfor denne registrering finder sted, deling af oplysninger med databehandlere samt hvorfra oplysningerne stammer. Hvis du ønsker en kopi af de persondata, som vi er dataansvarlige for, skal du sende en skriftlig anmodning til info@fresh.land. Du kan blive bedt om at dokumentere din identitet inden oplysninger udleveres.

Retten til berigtigelse
Du har ret til at få rettet fejlagtige oplysninger vi måtte have om dig. Hvis du bliver opmærksom på fejlagtige oplysninger bedes du skrive til os på info@fresh.land.

Retten til sletning
Du har ret til at få dine oplysninger slettet, hvis vi ikke har et andet retsgrundlag til at fortsætte behandlingen. Hvis behandling af dine oplysninger er nødvendig for at opretholde retslige forpligtelser er vi ikke forpligtede til at slette data. Hvis du er abonnent kan vi kun slette de data, som ikke omhandler levering og fakturering, for at kunne opretholde et kundeforhold.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
Du har i nogle tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring.

Retten til dataportabilitet
Du har i nogle tilfælde ret til at få data, som du har givet os, udleveret i et letforståeligt, almindelig anvendt og maskinlæsbart format. Oplysninger som du kan overføre til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse
Du kan altid gøre indsigelse mod behandling af data, som vi bruger til at målrette markedsføring. Du har også ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser.

Retten til at tilbagekalde samtykke
Du har altid ret til at tilbagekalde et samtykke du har givet os til behandling af dine persondata. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke kan du skrive til os på info@fresh.land.

Retten til at klage
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine persondata. Klage kan blandt andet indgives på mail dpd@agpd.es

Sletning
Data indsamlet om din brug af vores hjemmeside, slettes når du ikke har benyttet vores hjemmeside i 24 måneder.

Data som du har givet ifm. tilmelding til nyhedsbrev slettes når du afmelder dig nyhedsbrevet.

Data som du giver os ifm. køb på vores hjemmeside bliver slettet efter 5 år. Data kan dog bevares i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for det.

Sikkerhed
Vores virksomhed gennemfører løbende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod at data tilintetgøres, forsvinder, ændres og mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Det er kun medarbejdere, der har behov for at få adgang til dine data, der har adgang til dem.