Det har aldrig været så nemt at købe klementiner og mandariner direkte fra landmanden, nu inden ,for 72 timer efter afhentning i dit hjem.
Nyd din yndlingsdessert på en hurtig, nem og sikker måde.

 

I vores online butik kan du købe fra de første og tidlige klementiner i oktober, de lækre clemenules, uden tvivl den bedste Klementiner. De er nemme at skrælle og har en uovertruffen smag. Også de senere mandariner med deres let syrlige smag, som du kan nyde indtil næsten juni måned.

Certificeret økologisk mandarin og klementin direkte til dit hjem

Vi høster de økologiske mandariner på det rigtige modningstidspunkt. Det er især vigtigt, for at du kan nyde hele smagen og alle dens kvaliteter.

Clementin-citrustræer, som næsten alle forbinder med mandarinen og dens frugter, har ikke en ensartet modning af alle frugtstykker på træet.

Mens de fleste af de mandariner, som du finder i supermarkeder og detailbutikker, er høstet på en ensartet måde i marken (dvs. at alle frugter tages fra træet, uanset om de er modne eller ej), behandler vi i NaranjasEco.com den økologiske mandarin med omhu. Vi indsamler kun de frugter fra hvert træ, der er i farve og har den optimale modenhed.

Salg af mandariner og klementiner på internettet

På denne måde sikrer vi, at du får den bedste økologiske frugt og optimerer også bevaringen af økologiske mandariner, da de opbevares i bedre stand i træet og ikke i køleskabene, hvor de opbevares i de store supermarkeder.

Noget lignende sker med de sene mandarinsorter. Frugtstykkerne høstes normalt af de store distributører i februar måned og lægges i lagre for at blive leveret til supermarkederne i månederne februar til maj.

Det er mærkeligt nok, at vi som økologiske landmænd begynder at sælge vores produktion af sene mandariner omkring en måned senere. Du kan sikkert forestille dig, at de ikke har den samme smag som dem, du kan købe derude, ikke sandt?

Det skyldes to faktorer: de har fået lov til at modne på træet, og mandarintræerne er ikke blevet fodret med kunstgødning, hvilket har gjort det muligt for frugterne at vokse gradvist, da træet også har optaget sin føde langsomt. Kender du til slow food? Det gør vores appelsintræer også.

 

Vores grønne certifikater

Den økologiske produktion af vores høst er godkendt af den økologiske landbrugskomité i Valencia Community med økologisk producentnummer CV 3196 PV og følgende certificeringer eller mærkning af vores økologiske produktion:

  • Fuld økologisk certificering: Bevilget til alle vores tidlige klementiner og til clemenules-mandarinen. Det garanterer, at vi hvert år gennemgår de strengeste kontroller, og at vi overholder EU’s regler for økologisk produktion.
  • Økologisk certificering under omlægning: givet for produktionen af vores økologiske mandariner og som garanterer dig, at vi overholder reglerne for økologisk grøntsagsproduktion, at vi gennemgår de strengeste kontroller, og at denne særlige produktion er inden for høsten, der er opnået mellem det andet og tredje år, siden der blev anmodet om den økologiske certificering.