Det har aldrig været nemmere og mere bekvemt at købe appelsiner online. I vores økologiske citrusbutik kan du finde et stort udvalg af de bedste sorter af appelsiner med økologisk certificering.

SorterKvaliteterCitrusfrugtsorter
Store AppelsinerGod størrelse, sød og velsmagende i munden. Praktisk talt uden kerner.Navelina, Navel, Navel-late y Lane -Late.
Aappelsiner til saftMellemstor, let at presse og en sødlig smag med et strejf af syre.Salustiana, Navelina y Valencia-late
Mandariner og klementinerDe er nemme at skrælle, har ingen kerner og er meget søde. Både børn og voksne kan lide dem.Clemenules, Hernandina y mandarina Calabaza.
Grapefrugter og citronerFor elskere af citrusaromaer og autentiske smagsoplevelser.Rød grapefrugt, hvid grapefrugt og citron Fino og Verna.
+ Øko-frugtAvocadoer, kiwier, granatæbler og alle sommerens frugterDyrket i Valencia, europæisk produkt, socialt bæredygtigt og med garanteret god smag.

 

En god appelsin skal have:

 • Dens brystvorte (forbindelsen mellem frugt og træ) er hel og ikke tør (tegn på, at den er høstet for længe siden).
 • Frugten skal være hård, og citrusfrugter, der er bløde, skal afvises.
 • çDens indre skal have en god procentdel af saft.
 • En god ydre farve, men man skal dog være på vagt over for appelsiner med meget farve i oktober eller november (et tegn på, at de kommer fra den sydlige kegle eller er for tidligt modne og kunstigt afgrønnede).
 • Hvis de er friskplukkede, kan de holde sig i 3 uger i køleskabet.

Køb økologisk certificeret appelsin online direkte fra landmanden

Hos økoappelsiner kan du købe certificerede økologiske citrusfrugter produceret af os selv. Det betyder, at der ikke er nogen mellemmænd mellem dig som forbruger og os, hvilket gør det muligt for os at tilbyde dig:

 • Billige eller billigere appelsiner, end hvis du køber dem i et supermarked.
 • Når du køber online, er du sikker på, at dine økologiske frugter er friskhøstet. Dette vil uden tvivl øge både deres smagskvaliteter og den periode, der er egnet til forbrug i dit hjem.
 • Vi tager dine appelsiner med hjem, så du slipper for at skulle bære dem fra din trofaste butik til dit hjem.
 • Vores forpligtelse er at indsamle økologiske frugter ved optimal modenhed, og du skal huske på, at i store detailkæder høstes de fleste frugter og grøntsager mindst 15 dage før de når deres optimale modenhed. Dette har uden tvivl en afgørende indflydelse på smagen af den mad, du putter i munden. Du ved, vi er, hvad vi spiser.

Europæisk økologisk certificering

I vores online butik kan du købe appelsiner online med to typer af økologisk certificering, nemlig:

 • Fuld økologisk certificering: Dette certifikat betyder, at vi for mere end tre år siden begyndte at producere økologisk frugt på en bestemt gård. Lad os sige, at man mener, at det inden for tre år er garanteret, at hvis bedriften har gennemgået en konventionel kemisk behandling, vil de restkoncentrationer, der måtte være erhvervet, være fjernet.
 • Økologisk certifikat i omstilling: Med dette certifikat kan forbrugeren af økologiske appelsiner forstå, at de for mindst et år siden begyndte at gennemgå certificeringsorganets kontrol af økologisk produktion. Den har et særligt mærke, der giver forståelse for, at frugten er økologisk, men kan ikke sælges som sådan uden for Spanien, dvs. i EU. Det er sådan, at økologisk frugt mærkes, hvis det er mellem andet og tredje år efter, at kontrolorganet for økologisk landbrug har indledt kontrollen.

naranjas on line

 

 

 

Appelsiner fra Valencia
Sending
User Review
3.92 (25 votes)