Økologiske klementin

Viser alle 5 resultater

Økologiske klementin er en perfekt frugt. De er fulde af smag, næringsstoffer og vitaminer, kan tages med overalt og er lette at skrælle.

Når man åbner en klementinmandarin, finder man små og talrige segmenter fulde af meget sød saft og næsten uden kerner.

Friskhøstet Clemetin

Clementiner siges at være de mindste appelsiner. De er kendetegnet ved deres intense orange farve, deres søde smag, det faktum, at de er lette at skrælle, og at de normalt er uden kerner. Af alle disse grunde er de en af vores yndlingsfrugter!

Hvis vi ser på deres ernæringsmæssige sammensætning, opdager vi, at de giver os betydelige mængder C-vitamin. Lidt mindre end en appelsin, men klementinen kompenserer med et højt indhold af folinsyre, det vitamin, der fremmer dannelsen af røde og hvide blodlegemer, og provitamin A.

Fra midten af oktober til marts kan du nyde klementiner i Naranjas Eco:

  • Clemetin Beatriz: fra midten af oktober til begyndelsen af november. Intensivt orange farve. Gennemsnitligt indhold af saft: 55 %. Gennemsnitlig frugtvægt: 85 gr.
  • Clemetin Oronules: begyndelsen af november – slutningen af november Rødlig orange farve. Gennemsnitligt indhold af saft: 50 %. Gennemsnitlig vægt af frugten: 95 gr.
  • Clemetin Clemenules: slutningen af november – begyndelsen af december Intensiv orange farve. Gennemsnitligt indhold af saft: 50 %. Gennemsnitlig vægt af frugten: 100 gr.
  • Clementin Fina: begyndelsen af december – begyndelsen af januar Intensiv orange farve. Gennemsnitligt indhold af saft: 58 %. Gennemsnitlig vægt af frugten: 85 gr.
  • Clementin Hernandina: fra slutningen af januar til marts. Gennemsnitligt indhold af saft: 55 %. Gennemsnitlig vægt af frugten: 85 gr.