Store appelsiner

Viser alle 8 resultater

Vores naturlige appelsiner er som livet selv. Når du går ud på gaden, er det sikkert ikke alle mennesker, der er ens, selv i din familie er der højere eller lavere, blondiner eller brunetter, tyndere eller mindre. Ja, det er sådan Økoappelsiner citrusfrugter er.

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor alle frugtstykker på hylderne i supermarkederne er næsten ens, ingen er større end de andre. Har du nogensinde tænkt over, om det giver dig nogen ekstra fordele?

Ville det ikke være bedre, hvis du havde forskellige størrelser i din indkøbspose, så du kunne få en økologisk appelsin til enhver lejlighed? Er der ikke dage, hvor du har mere lyst til at spise frugt end andre dage? Er det ikke sket for dig, at det er svært at presse en meget stor appelsin for at lave juice? Hvis svaret er ja til et af disse spørgsmål, bør du læse videre.

Vi tilbyder en naturlig appelsin som livet selv

I vores kasser med økologiske citrusfrugter finder du et passende forhold mellem appelsiner i forskellige størrelser, for i dag vil jeg gerne skrælle et flot og skinnende stykke frugt, men min partner vil gerne have et mindre stykke, for han har spist for meget. Det er vores filosofi. Det er vores filosofi: Hvis ikke alle er ens, hvorfor skulle vores høst så være ens?

Udover at være naturlig er vores høst respektfuld over for miljøet, fordi vi som økologiske landmænd ikke efterlader farlige rester i miljøet, den er respektfuld over for dig som forbruger, fordi vi tilbyder dig sund mad og uden rester, der kan ophobes i kroppen, og vores produktion er også respektfuld over for os selv, fordi vi ikke udsættes for meget giftige pesticider, som lidt efter lidt forgifter kroppen hos mange landmænd.

Det er en god cirkel, vi vinder alle sammen, ikke?

Frisk frugt uden behandling efter høst

Normalt er de citrusfrugter, du finder på supermarkedernes hylder og udstillinger, normalt blanke, måske for blanke. Det er ikke deres naturlige skygge, de har et godt lag voks og behandlinger efter høst for at forsøge at forlænge deres levetid, indtil de når dit hjem. Hvis du beslutter dig for at købe hos Økoappelsiner, får du naturlige appelsiner uden disse kunstige behandlinger, som kan ødelægge smagen af syltetøj, kompot og kager.