MANDARIN 10 KG

460,00DKK

Kasse med økologiske mandariner på 10 kg. Med disse økologiske frugter kan du nyde juice til morgenmad eller de bedste hjemmelavede marmelader. Rig på saft og meget sød.

Som økologiske landmænd garanterer vi friskheden af vores citrusfrugter ved at sende dem til dig, så snart de er høstet, uden nogen yderligere behandling, der forsinker ankomsten af dine mandariner til dit hjem, bar eller restaurant.

Sorter efter sæson Okitsu, Ortenike og Mandarina Calabaza

  • Okitsu: oktober.(De tidligste)
  • Ortenike: februar og marts. (Egnet til juice)
  • Mandarina Calabaza: marts og april. (Sød og nem at skrælle)

 

Ikke på lager

Beskrivelse

Saftige mandariner

Økologisk mandarinsaft

Nyd velsmagende, økologisk dyrket syltetøj og saft.

Sending
User Review
5 (1 vote)

På den måde holder de sig friske i dit hjem i længere tid, og du har meget mere tid til at spise dem.  Under høstprocessen tager vi kun de stykker frugt fra træet, der er optimalt modne, og lader resten modne og nå frem til dig, når vi bringer dem til vores hus.

Du skal ikke være overvældet af mængden, de rækker til en måned derhjemme.

Mange forbrugere har ikke sagt, at det altid tager mindre tid at spise dem, end de havde forventet. Måske må de være gode.

Økologisk mandarinsaft

At drikke en økologisk mandarinjuice er en af de sjældne fornøjelser, der også er sunde. Sød, med et strejf af syre, det ideelle supplement til en god morgenmad.

Rig på C-vitamin, folinsyre, fibre og vigtige elementer som calcium og magnesium.  Indtagelse af mandarinfrugter er uden tvivl en af de bedste muligheder for at være stærk og sund om vinteren og dens frygtede forkølelser og influenzaer.

Juicing af økologiske mandariner er ikke nogen garanti for, at du ikke bliver syg, men det vil i det mindste få dig til at komme dig meget hurtigere og derfor have det lidt mindre svært.

Det, vi kan garantere, er, at vores mandariner er fri for pesticider og herbicider, der er skadelige for din sundhed. År efter år er vi underlagt CAECV-kontroller og har det økologiske producentnummer CV3196 P.

 

 

Yderligere information

Vægt 10 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.