MANDARIN 20KG

650,00DKK

Øko mandarin til frisk forbrug, syltetøj eller juice i en kasse på 20 kg.  Denne økologiske kurv giver dig denne storslåede frugt, dronning af desserter og syltetøj, nu hvor du kan blande eller presse den for at nyde dens saft.

Sorter efter sæson Okitsu, Ortenike og Mandarina Calabaza

  • Okitsu: oktober.(De tidligste)
  • Ortenike: februar og marts. (Egnet til juice)
  • Mandarina Calabaza: marts og april. (Sød og nem at skrælle)

Ikke på lager

Beskrivelse

Økologiske mandariner

Mandarin i kompot og marmelade

Mandariner kan nydes i kompot og saft. Sund morgenmad og snacks.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Du får den ekstra garanti for friskhed, der kommer af, at vi er landmænd, da vi sender dig din økologiske frugt, så snart den er høstet, hvilket betyder, at mandarinen bevarer alle sine kvaliteter og holder sig meget længere hjemme end konventionelt dyrkede mandariner.

Vi foretager en udvælgelsesproces på selve træet. Vi plukker kun de citrusfrugter, der er optimalt modne, og lader dem, der stadig er grønne, blive siddende på træet.

Vidste du, at den bedste måde at konservere og modne frugt på er på selve træet og ikke i kølerummene, hvor de konserveres og undertiden giver farve til den frugt, du køber i supermarkedet?

Økologisk mandarinsaft

At drikke en økologisk mandarinjuice er uden tvivl en af de små fornøjelser, som også er sund og anbefales til alle aldre.

Giv dig selv nyt liv, forbered dig på at være sund og stærk til vinteren og alle influenzalignende processer, hjælp dig selv med de fibre, der er i saften, eller nyd blot morgenmaden med din friskpressede mandarinjuice.

Ligesom de fleste citrusfrugter giver mandarine-smoothies dig det berømte C-vitamin, men også vigtige elementer som magnesium, calcium og kalium. Folinsyre, bioflavonoider og fibre fuldender denne sunde cocktail lige ved hånden.

Med økologisk dyrkede citrusfrugter kan du også være sikker på, at både kernen af frugten og dens skal er fri for pesticid- og herbicidrester, som findes i konventionelt dyrkede mandarinfrugter. Ja, det er rigtigt, i små mængder og ikke skadeligt ved simpel indtagelse, men taler vi om kumulativt forbrug?

Vi er økologisk certificeret af CAECV med registreringsnummer CV3196 V.

Økologisk mandarinmarmelade

Økologisk mandarinmarmelade er en af de mest populære sammen med pomeransmarmelade. Til fremstilling af syltetøj og kompot er det almindeligt at bruge skallen fra citrusfrugter, som økologiske frugter er særligt velegnede til, da de ikke er blevet behandlet med pesticider og ikke ophober disse farlige rester i deres skræl.

Desuden er vores økologiske kurve fremstillet i vores egne frugtplantager og er garanteret fri for voks og polermidler, der kan ødelægge smagen af syltetøj og mandarincocktails.

Yderligere information

Vægt 20 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.