JUICE APPELSINER 10 KG

420,00kr.

Med denne kasse med 10 kg økologiske juiceappelsin får du den mest forfriskende og sunde citrusfrugtjuice i dit hjem. Derudover får du den friskhed, der garanterer dig, at vi er landmænd, og vi sender dig direkte de biofrugter, som du bestiller til os, altid friskhøstet.

Dit hjem, din bar eller din restaurant vil bemærke det. Især i smagen, fordi vi venter med at høste appelsinerne, indtil de er optimalt modne. Vi har ikke noget imod at plukke flere gange fra hvert træ, først de modne og derefter vente på resten. Vi ved, at frugten bedst opbevares på selve træet og ikke i kølerummet.

Nu kan du finde smagsoplevelser fra gamle dage, blot et klik væk.

Vil du prøve mere øko-frugt?

Nu kan du tilføje 5 kg frugt. Vælg den, du bedst kan lide

None Øko citroner 5 KG +270,00kr. Øko juice appelsiner 5 KG +163,00kr. Øko mandarin 5 KG +230,00kr. Øko avocado 5 kg +485,00kr. Øko store appelsiner 5 KG +170,00kr. Øko kiwi 5 KG +325,00kr. Øko Grapefrugt 5 KG +320,00kr.

Beskrivelse

Appelsiner til saft

Økologisk appelsinjuice

Økologiske appelsiner, der er ideelle til din daglige juice. Med et højt indhold af C-vitamin

Sending
User Review
5 (1 vote)

Økologisk appelsinjuice

Forbruget af appelsinjuice er allerede en af de få fornøjelser, som ud over at være en fornøjelse er sund og sundt.

Citrusfrugter indeholder en god cocktail af fødevarer, og til det velkendte C-vitamin skal tilføjes mindre kendte som folinsyre, flavonoider eller elementer, der er så vigtige for menneskekroppens kegle som calcium, kalium eller magnesium.

Ud over alle disse næringsstoffer med økologisk citrus sikrer du, at din appelsinjuice ikke har fremmedlegemer som herbicider og insekticider skadelige, som vi respekterer først og fremmest til forbrugerne, miljøet og os selv, ikke at blive udsat som landmænd til disse elementer skadelige for sundheden.

Vi har også certifikatnummeret udstedt af den økologiske landbrugskomité i Valencia.

Appelsiner til saft og sorter

Man mener normalt, at mindre stykker frugt er bestemt til juice, fordi de har mindre værdi. Det er ikke rigtigt tilfældet. Der findes en størrelse appelsin til enhver lejlighed, og det er det vigtigste.

Til fremstilling af appelsinsaft er en mellemstor appelsin meget mere håndterbar og derfor mere anvendelig end en stor appelsin. Det er også sådan, at appelsinsorterne normalt er meget mindre end appelsinsorterne til spisebrug.

Disse specielle citrusfrugtsorter til saftfremstilling har næsten 20 % mere saft end resten. Derfor får du mere saft ved at presse disse mindre appelsiner end ved at presse de andre appelsiner.

Disse citrusfrugter kaldes hvide appelsiner og har en fladtrykt nederste del, der adskiller dem fra resten af appelsinerne, især Nável.

Salustiana er en sort, som vi begynder at indsamle mellem december og januar, er kendetegnet ved en lille størrelse, ofte en grad af fremragende sødme og den sort af appelsin, hvorfra du kan udvinde mest saft.

Valencia Late er også meget værdsat som saft, selv om den også bruges til bordet. Det er en af de mest aromatiske og saftige citrusfrugter. Den er ikke ekstremt sød, og for dem, der kan lide en god balance mellem sødme og syre, er den perfekt.

Økologiske appelsiner til marmelade

Hvis du overvejer at lave økologisk appelsinmarmelade, er du kommet til det rette sted.  Med økologisk frugt kan du være sikker på, at den skal, som du bruger i marmeladen, ikke indeholder spor af pesticider og herbicider, da det er i skindet, at de ophobes mest i konventionelt dyrkede frugter.

Derudover skal du også sikre dig, at de ikke indeholder voks eller blegemidler, der ødelægger smagen af din hjemmelavede marmelade, eller hvis du bruger appelsinskal til cocktail, som ødelægger smagen.

De mindre frugtstykker er derfor ideelle til økologisk syltetøj, kager og alt, hvad der har med manipulation i køkkenet at gøre.

Yderligere information

Vægt10 kg

0 svar til “JUICE APPELSINER 10 KG”

  1. Pepe siger:

    Fremragende, jeg ser frem til den nye sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *