JUICE APPELSINER 15 KG

490,00kr.

15 kg økologiske juiceappelsin. Med dette køb vil du have de friskeste citrusfrugter til din rådighed, og altid med den bedste kvalitet og friskhed. Du ved, at vi er landmænd, og at din biofrugt går direkte fra vores frugtplantage til bordet i dit hjem, din bar eller restaurant.

Sorter efter sæson Navelina, Salustiana, Lane Late og Valencia Late.

Vi plukker vores økologiske frugter, når de er optimalt modne. Træt af smagløse frugter og grøntsager. Nu har du de bedste smagsoplevelser lige ved hånden.

Vil du prøve mere øko-frugt?

Nu kan du tilføje 5 kg frugt. Vælg den, du bedst kan lide

None Øko citroner 5 KG +270,00kr. Øko juice appelsiner 5 KG +163,00kr. Øko granatæbler 5 KG +270,00kr. Øko mandarin 5 KG +230,00kr. Øko avocado 5 kg +485,00kr. Øko store appelsiner 5 KG +170,00kr. Øko kiwi 5 KG +325,00kr. Øko Grapefrugt 5 KG +320,00kr.

Beskrivelse

Særlige appelsiner til saft

Resumen

Syltetøj, appelsinjuice, cocktails. Ideel til opfriskning og til din morgenmad

Sending
User Review
5 (1 vote)

Økologisk appelsinsaft

Indtagelse af appelsinjuice er en af de få udsøgte fornøjelser, som ud over at gøre dig glad også er sund og genopbyggende.
For egenskaberne af citrusjuice og appelsinsaft forbrug og smoothies tilbyder dig bioflavonoider, folinsyre, essentielle elementer som kalium, magnesium eller calcium og selvfølgelig C-vitamin.
Ud over alle disse næringsstoffer sikrer du med økologiske citrusfrugter, at din appelsinjuice er fri for skadelige pesticider og herbicider, da vi respekterer miljøet, dig som forbruger og os som landmænd.
Vi er godkendt af Komitéen for økologisk landbrug CAECV, og vores registreringsnummer er CV 3196 V.

Sorter af appelsiner til saft

Vi bruger frugtstykker, der er mellemstore til små, til vores juicebokse. Det betyder ikke, at de ikke også er gode til at spise ved bordet. Det er simpelthen nemmere at lave juice af de mindre frugter end af de større.
Vi har også citrusfrugter, der er specielle til saftfremstilling, da de indeholder mindre frugtkød indeni, og du får op til 20 % mere saft fra dem end fra de andre sorter.

Den første er Salustiana-sorten, der begynder at blive høstet i slutningen af december, har normalt en meget lille størrelse, men har en stor sødme og er den mest andel af saft pr. kilo appelsin vil give dig.
Den anden er sorten Valencia Sen saftig og aromatisk og med en god balance mellem syre og sødme, høstes fra april og er en af de mest kendte.

Økologisk appelsinmarmelade

Appelsinmarmeladen har en fremragende allieret med økologiske citrusfrugter. Når man bruger skrællen til marmeladen, skal man sikre sig, at den ikke indeholder farlige rester eller voks og polering, der ændrer smagen, hvilket alle køkkenets håndværkere sætter pris på.
Ved at bruge appelsiner af mellemstore og små kalibre får du et større forhold mellem skind og frugtkød, så din økologiske marmelade vil give mange glæder i morgenmad og snacks.

Yderligere information

Vægt15 kg

0 svar til “JUICE APPELSINER 15 KG”

  1. Alex siger:

    Hej.
    Venter på at afgive den næste ordre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *