KLEMENTIN 20KG

(1 kundeanmeldelse)

650,00kr.

Med vores kasse med øko klementin på 20 kg kan du nyde denne lækre frugt, som træerne i Valencia giver os år efter år.  Vi høster de økologiske frugter altid med henblik på det optimale modningspunkt, hvilket er et af de punkter, vi ser mest på.

Frugterne fra det samme klementintræ modner ikke alle på samme tid, og derfor høster vi kun dem, der har nået den nødvendige farve, så du kan nyde disse autentiske bonbons fra naturen. Vi lader dem, der endnu ikke er optimalt udviklede, stå, fordi vi ved, at det bedste sted at opbevare dem er på selve træet, og at de vil blive sødere og sødere.

Økologiske klementiner. Sorter efter årstid Clemenules og Hernandina.

Ikke på lager

Beskrivelse

Økologiske klementiner
mandarinas ecológicas sin intermediarios

Product Name: KLEMENTIN 20KG

Product Description: saftige klementiner i 10 kg kasse friskplukket

Brand: økoappelsiner

Availability: InStock

Lækre chokolader med citrusfrugter

Et lille stykke smag i hver dessert

Sending
User Review
4.17 (6 votes)

I denne økologiske kasse med klementiner finder du mellemstore og store stykker frugt. Vi bruger ikke maskiner, der deler frugterne i ensartede størrelser, men gør det direkte, mens vi plukker dem. På denne måde kan vi tilbyde dig en forskellig størrelse til hver situation. Hvis alle er forskellige, hvorfor skal alle frugter så være lige store? Det er på tide at lære at nyde den mangfoldighed, som naturen tilbyder os.

Med denne udarbejdelsesproces sikrer du dig, at:

  • Du vil modtage frugter med maksimal friskhed, da vi ikke opbevarer klementinerne, de kommer direkte fra marken den dag, de bliver høstet. På kun 48 timer kan du nyde hele smagen af den økologiske frugtplantage i dit hjem.
  • Ved at pakke vores økologiske frugtkasser på denne måde er du garanteret, at der ikke anvendes behandlinger efter høst for at forlænge frugtens holdbarhed. Det behøver vi ikke, da vores økologiske klementiner ikke tilbringer uger i supermarkederne eller på hylderne i supermarkederne, før de kommer hjem til dig.
  • For dem af jer, der bruger klementintræets frugt til forskellige formål, f.eks. revet skal til konfekture, syltetøj eller skal til cocktails, behøver I ikke at bekymre jer om at finde voks eller andre produkter i skallen, som ikke bidrager med noget relevant til de organoleptiske kvaliteter, men som kan ødelægge smagen af jeres arbejde.

 

Hvor længe skal jeg indtage klementinen?

Den økologiske klementin kan holde sig perfekt i dit hjem i næsten en måned, afhængigt af årstiden, uden nogen form for køling. Vi anbefaler dog, at du lægger nogle af dem i køleskabet og først spiser resten af dem, som du opbevarer udenfor.

De tidligste klementiner har tendens til at være lidt mere sarte, så ved høje temperaturer kan det være tilrådeligt at bruge køleskabet for en mere rigelig konservering.

En kasse med 10 kg klementiner er ideel til en husstand på to eller tre personer.

Økologiske klementiner kan sagtens holde sig næsten en måned i dit hus efter modtagelsen uden behov for køling. Afhængigt af årstiden og især i de varmeste perioder er det dog bedst at opbevare dem i køleskabet.  Vi anbefaler, at du opbevarer halvdelen af frugtstykkerne i køleskabet og den anden halvdel udenfor, så de kan spises først.

De tidligste klementiner har tendens til at være mere delikate, clemenules-sorten holder længere, og de sene klementiner har en forbrugsperiode, der kan vare over en måned i dit hjem uden behov for køling.

Denne kasse med 20 kg økologisk frugt er perfekt til en husstand på tre eller fire personer, som kan nyde skønne, sunde desserter.

Økologiske klementin-sorter

På økoappelsiner.com kan du nyde økologiske klementinsorter fra midten af oktober til næsten maj. Vi starter med Marisol-klementinen, en af de tidligste klementiner. I mange tilfælde vil du kunne finde denne sort i supermarkederne fra midten af september. På vores gård foretrækker vi at starte med leveringer i oktober, da vi gerne vil høste frugterne, når de er optimalt modne.

Vi anvender ikke afgrødningsmetoder som i forbindelse med konventionelle tidlige citrusfrugter, da vi mener, at denne proces kun giver farve til klementinernes skind og ikke giver nogen fordel med hensyn til smagen. Det eneste, man opnår på denne måde, er at sælge frugter, der i virkeligheden er grønne og ikke har den optimale sødme, som modne frugter.

Senere begyndte vi med clemenules-sorten, måske den bedste klementin. De er nemme at skrælle, meget søde og har en karakteristisk smag, som både børn og voksne kan lide.

Endelig kan vi tilbyde dig Hernandina-sorten fra februar og frem, en saftig klementin, der er fremragende til frisk dessert eller til at lave juice af.

Vores certificering som økologiske landmænd

For at du kan være sikker på, at al vores produktion er beskyttet under den strengeste kontrol med hensyn til brugen af skadelige pesticider og respekt for miljøet, er vi hos NaranjasEco.com certificeret som økologiske producenter med registreringsnummer CV 3196 PV udstedt af CAECV, der er tilknyttet den spanske økologiske landbrugskomité.

Yderligere information

Vægt20 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *