ØKO KAKI PERSIMMON 10KG

540,00DKK

Persimmon anses for at være en meget næringsrig og sund frugt. Kakis persimon-sorten med oprindelsesbetegnelsen Ribera del Xúquer i Valencia (Spanien) er kendetegnet ved sin æblelignende konsistens, men med al den smag, der kendetegner de traditionelle persimoner.

Denne frugt kan spises fra oktober til januar.

 

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Kaki er en frugt med en meget sød smag, fuld af mineraler og vitaminer. Blandt mineralerne skiller kalium, fosfor, magnesium og calcium sig ud. Blandt vitaminerne er C-vitamin, E-vitamin og K-vitamin de vigtigste. Desuden er deres knaldrøde farve et symbol på deres høje indhold af carotener, kraftige antioxidanter.

Kakis er ideelle til aktive mennesker, til dem, der dyrker sport, på grund af den mængde energi, de giver. Desuden indeholder de 80 % vand. Der kan laves mange opskrifter med dem, så de kan nydes på mange forskellige måder.

Sorten Kaquis Persimon kommer oprindeligt fra Ribera del Xúquer. Denne sort er kendetegnet ved sit hårde kød, så den kan skrælles og skæres. Den er ideel til de små i huset.

Hvis du ikke kendte denne superfrugt, er det nu, du skal opdage den.

Persimmon, den fashionable frugt

Persimmon kakis er det sidste nye hit. De er efterhånden på vej ind i vores køkkener og i vores frugtskåle, og flere og flere af os inddrager dem regelmæssigt i vores kost.

Det siges ofte, at “vi er vanedyr”, og det er vi ofte i de vigtigste og mest trivielle ting. Vi har en tendens til at spise eller tilberede næsten altid de samme retter, og med enkelte undtagelser finder vi det svært at inkorporere en opskrift eller ingrediens i vores kost.

Kender du kaki?

Har du nogensinde smagt det? Når man tænker på persimoner, tænker man sikkert på en frugt, hvis frugtkød er meget blødt og ubehageligt at spise. Landmændene i vores område (Ribera Alta, Valencia) har tænkt over, hvordan de kan løse dette problem, for når kaki er modne, er de meget bløde, og det er meget vanskeligt at transportere dem og naturligvis også at afsætte dem. Til sidst fandt de ud af, at man ved at behandle dem med alkohol kunne hærde dem, hvilket gav anledning til det, de kaldte persimonpersimoner.

Resultatet er en frugt, der er identisk med den oprindelige, bortset fra at frugtkødet ikke er så blødt, men hårdere, svarende til æblets, og alt andet er nøjagtig det samme. Alt andet forbliver nøjagtig det samme. Vidste du, at persimonen er klassificeret som en superfrugt? Det er en af de frugter med den højeste antioxidantkraft, den er rig på kalium og kulhydrater.

ØKO KAKI
kaki persimon

Product Name: ØKO KAKI PERSIMMON 10KG

Product Description: Kakis af sorten Persimon fra certificeret økologisk landbrug

Brand: økoappelsiner

Availability: InStock

ØKO KAKI

Lækre økologiske persimoner

Sending
User Review
5 (1 vote)

Yderligere information

Vægt 10 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.