ØKO KIWI 10KG

650,00kr.

Den økologiske kiwi er en frugt, der er dækket af en tynd brun hud med nogle “hår”. Det grønne frugtkød er saftigt og har en sød og syrlig smag med små spiselige sorte frø.

Pep Roselló fra La Casella Cooperativa Valenciana dyrker frugterne, og hvert kilo indeholder 7-9 enheder frugt.

 

 

Vil du prøve mere øko-frugt?

Nu kan du tilføje 5 kg frugt. Vælg den, du bedst kan lide

None Øko citroner 5 KG +270,00kr. Øko juice appelsiner 5 KG +163,00kr. Øko mandarin 5 KG +230,00kr. Øko store appelsiner 5 KG +170,00kr. Øko kiwi 5 KG +325,00kr.
Kategori:

Beskrivelse

Fordele og egenskaber ved kiwifrugt

Hvis der er én grund til, at kiwier skiller sig ud, er det på grund af deres høje indhold af C-vitamin og folinsyre, som især anbefales til børn i vækst og gravide kvinder.

C-vitamin virker som en antioxidant og hjælper med at reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme. Folinsyre bidrager til at forebygge blodmangel.

Det høje fiberindhold og dets afførende virkning hjælper med at regulere tarmtransitten. Et andet mineral, der skiller sig ud, er kalium og dets lave natriumindhold, som anbefales til personer med højt blodtryk, med særlig opmærksomhed på dem, der lider af nyresvigt.

Sådan opbevares og modnes kiwifrugter

Kiwier kan opbevares i lang tid på et køligt sted ved stuetemperatur og kan holde sig friske i op til en måned i køleskabet.

Hvis vi derimod ønsker at fremskynde modningen, som f.eks. avocadoer, kan vi lægge dem i en papirspose eller i frugtskålen sammen med æbler, pærer eller bananer, hvis ethylen hjælper dem med at modne.

Sådan tilbereder og spiser du kiwifrugter

Den normale måde at spise en kiwi på er at halvere den og spise frugtkødet med en teske eller blot skrælle den og fjerne den tynde, behårede hud.

Den serveres normalt til salater og bruges til at lave syltetøj, drikkevarer og konfekture.

 

Økologiske kiwi
Sending
User Review
0 (0 votes)

Yderligere information

Vægt10 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *