STORE APPELSIN 10KG

435,00DKK

Kasse med store appelsin på 10 kg af storslåede økologiske frugter, der er høstet på det optimale modningstidspunkt, hvilket giver den bedste balance af fruktose i hvert stykke.

I din kasse med økologisk frugt finder du en mellemstor til stor størrelse i de stykker, som du får med hjem. Til fremstillingen af hver enkelt kasse udvælges appelsinerne i marken selv, uden at der anvendes mekaniserede midler eller andre ikke-håndværksmæssige metoder.

Vil du prøve mere øko-frugt?

Kategori:

Beskrivelse

Appelsiner til spisebrug
økologisk frugt og grøntsager

Product Name: STORE APPELSIN 10KG

Product Description: Friske, nyplukkede appelsiner

Brand: økoappelsiner

Offer price: 2,

Availability: InStock

Økologisk frugt

Kasse med økologiske appelsiner dyrket i Valencia Et lille stykke sundhed i dit hjem!

Sending
User Review
3.56 (9 votes)

Sorter alt efter årstiden:

  • Navelina
  • Navel
  • Lane-Late
  • Valencia-Late

På det nøjagtige tidspunkt, hvor hver enkelt appelsin høstes, beslutter vi, hvilke appelsiner der skal leveres til dig uden at skulle igennem en børstnings- eller vaskeproces, som ikke giver dig nogen yderligere fordel med hensyn til kvalitet og smag.  Med denne fremgangsmåde får du følgende ekstra fordele:

  • Du er garanteret, at din frugt er så frisk som muligt, da den ikke har været opbevaret nogen steder, siden den blev høstet. På knap 48 timer vil du kunne nyde hele kvaliteten og smagen af denne friskplukkede økologiske frugt. Vidste du, at der sælges appelsiner i supermarkederne, som er plukket for mere end to måneder siden?
  • Denne udvælgelse på marken sikrer også, at alle dine appelsiner ikke har gennemgået nogen behandling efter høsten og ikke har voks på huden for at give dem en kunstig glans. Så ud over at spise deres lækre indre kan du bruge deres skræl til at lave appelsinskal til kager eller cocktails, idet du ved, at den smag, du kan lide, ikke bliver ændret det mindste ved at tilsætte produkter, hvis egenskaber du ikke kender.
    Hvor længe holder øko-appelsiner, når de er høstet?

De øko-appelsiner, der ankommer til din dør, vil kunne holde sig i dit hus i en perfekt tilstand i op til en måned uden for køleskabet. Vi anbefaler dog, at du lægger nogle af dine økologiske frugter i køleskabet, når du har din kasse med økologisk frugt hjemme. Brug dem, du har glemt, for at optimere holdbarheden af den økologiske frugt.

Ifølge en undersøgelse foretaget af en professor i kemi ved det polytekniske universitet i Valencia tager det ca. 20 % længere tid for en økologisk appelsin at blive nedbrudt end for en konventionelt dyrket appelsin, selv om den behandles efter høst.

Med en kasse på 10 kg vil en husstand på to eller tre personer have den optimale mængde citrusfrugter til deres forbrug af økologisk frugt. Vi fortæller dig ikke, hvor lang tid det vil tage, før du spiser dem, for det er altid hellere før end senere.

 

Hvilke sorter af økologiske appelsiner findes der?

I hver kasse med 10 kg økologiske appelsiner finder du de sorter, som vi anser for at være optimale til konsum i forhold til sæson og modningstidspunkt. Det betyder ikke, at vi vil servere alle de varianter, du ønsker. For at give dig en idé, kan du mellem november og januar få Navelina-sorten, mellem februar og maj Navel- og Lane Late-sorterne og fra maj til slutningen af citrussæsonen vil du kunne smage den sene Valencia Late-sort.

Vores økologiske producentcertifikat

De citrusfrugter, som vi sender hjem til dig, har den økologiske produktionscertificering for grøntsager, der er udstedt af den økologiske landbrugskomité i Valencia-regionen og er knyttet til CAEE. Vores økologiske producentnummer er CV 3196PV.

Men hvis du ønsker det, kan du også købe vores appelsiner, der er mærket under Year Zero. Denne mærkning fortæller dig, at ansøgningen om økologisk produktion for det areal, hvorfra den frugt, du vil modtage, kommer, er behandlet for mindre end et år siden. Selv om vi skal anvende de samme økologiske landbrugsmetoder som i resten af vores økologiske produktion, er det derfor vores pligt at informere dig om, at denne produktion i henhold til EU-reglerne ikke kan markedsføres som økologisk.

 

Yderligere information

Vægt 10 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.