STORE APPELSIN 15KG

510,00DKK

Kasse med store appelsin med 15 kg lækre økologiske frugter, der er høstet på det rigtige tidspunkt af modenhed.

I kassen med økologiske citrusfrugter finder du mellemstore og store stykker frugt. Din kasse er fremstillet på traditionel, ikke-mekanisk vis. Ved høsten udvælges hver enkelt appelsin på samme mark uden at blive vasket eller børstet.

Sorter efter sæson Navelina, Navel, Lane Late og Valencia Late.

Vil du prøve mere øko-frugt?

Kategori:

Beskrivelse

Store appelsin

Resumen

Økologisk dyrkede appelsiner fra vores marker i Valencia. Plejet og opdrættet med omhu for dig.

Sending
User Review
3.5 (2 votes)

Denne håndværksmæssige proces sikrer følgende fordele:

  • Der er garanti for frugtens maksimale friskhed, da den ikke er blevet opbevaret, siden den blev høstet. I løbet af højst 48 timer har du din økologiske frugt hjemme.
  • Udvælgelsen i marken sikrer, at dine citrusfrugter ikke er behandlet efter høst eller har voks, så du kan bruge skrællen af citrusfrugterne til at rive eller bruge i cocktails uden at forvrænge smagen eller forbruge produkter, hvis egenskaber du ikke kender.

 

Holdbarhed af økologiske appelsiner i hjemmet

De økologiske appelsinstykker, der kommer hjem til dig, kan holde sig uden for dit køleskab i mere end en måned og bevarer alle deres organoleptiske egenskaber. Vi anbefaler dog, at du gemmer nogle af dem i køleskabet og spiser dem, du har glemt, for at optimere opbevaringstiden.

Ifølge undersøgelser foretaget af UPV tager det ca. 20 % længere tid for Eco Oranges at blive nedbrudt end konventionelt dyrkede frugter.

Formatet med en kasse på 15 kg er ideelt til en familie på 3 eller 4 personer, og dermed optimerer du også prisen på din økologiske frugt.

Økologiske appelsinsorter

I din 15 kg kasse med økologiske appelsiner får du de sorter, der er på det optimale forbrugspunkt for hver dato. Fra oktober til januar kan du nyde navelina-sorten, og fra februar til maj vil navelina- og lane late-sorterne gøre dine desserter til en fryd for dig. Fra maj og frem vil den sene Valencia Late-sort afslutte den økologiske citrussæson på den sydlige halvkugle.

Certifikat for økologisk produktion

Alle de citrusfrugter, som du får hjem, har den økologiske produktionscertificering, der er godkendt af CAECV og CAEE, hvilket er vores økologiske producentregistrering CV 3196 PV.

Undtagelsesvis og hvis du ønsker det, kan du købe appelsiner til spisebrug under vores særlige Year Zero-mærke. Denne mærkning viser, at vi for mindre end et år siden anmodede om økologisk certificering af det areal, som dine appelsiner kommer fra, og at vi derfor ikke kan markedsføre dem under økologisk certificering i henhold til de europæiske regler for økologisk landbrug, selv om der er anvendt de samme økologiske produktionsmetoder som for de allerede certificerede appelsiner.

Yderligere information

Vægt 15 kg

0 svar til “STORE APPELSIN 15KG”

  1. miguel skokka siger:

    Virkelig godt, og servicen var enestående.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.