como conservar fruta y verdura más tiempo

Tips til bedre konservering af frugt og grøntsager

Jeg er sikker på, at du ofte har spekuleret på, når det gælder opbevaring af frisk købt frugt og grøntsager: Skal jeg lægge dem i køleskabet? skal jeg lade dem stå udenfor? skal jeg fjerne indpakningen? hvad er den bedste måde at opbevare dem på?

Her er nogle enkle tips, som helt sikkert vil hjælpe dig med at konservere din frugt og dine grøntsager bedre, så du kan nyde dem i længere tid og under bedre forhold.

Typer af frugt og grøntsager og konservering

  • Appelsiner: Det er en frugt, der holder sig meget godt uden køling (så længe den ikke har været opbevaret på køl). For at konservere dem skal de opbevares køligt og ventileret, og de kan holde sig i mere end en måned, hvis de er friskplukkede.
  • Tomater: De holder sig meget godt, hvis du lægger dem i køleskabet tildækket med avispapir. For at de kan modnes, skal de stå ved stuetemperatur natten før de spises.
  • Grønne bønner: De opbevares i perfekt stand, hvis de opbevares i køleskabet i papir- eller plastikposer. Hvis de ikke skal spises lige nu, kan de fryses i portioner.
  • Gulerødder: Det er tilrådeligt at opbevare dem koldt, så de ikke mister deres friskhed.
  • Artiskokker: De kan opbevares i køleskabet, og vi kan forlænge deres holdbarhed, hvis vi lægger dem i plastikposer.
  • Bananer: De bør ikke lægges i køleskabet, da de bliver sorte udenpå, selv om de er gode indeni. Hvis bananen er lidt grøn, kan den stå ved stuetemperatur i en dag for at modnes. Hvis den er meget grøn, kan du fremskynde modningen ved at pakke den ind i plastfolie eller avispapir.
  • Cremeæbler: De opbevares bedst uden for køleskabet.

Vi håber, at disse tips har hjulpet dig til at nyde økologisk frugt og grøntsager på bedre og sundere vilkår.

 


Notice: Undefined index: mts_social_button_layout in /homepages/42/d872700037/htdocs/clickandbuilds/koAppelsiner/wp-content/themes/mts_schema/functions/theme-actions.php on line 461

Leave a Reply