BLODAPPELSIN 15KG

510,00DKK

15 kg vidunderlige økologiske blodappelsiner. Den er kendetegnet ved den intense og slående rødlige farve i dens indre, deraf navnet på de forskellige sorter, som f.eks. denne, sanguinelli.

Med mindre størrelser end de traditionelle citrusfrugter, som vi alle har i tankerne, forveksler forbrugerne dem i mange tilfælde med en clementin eller satsuma, i dette tilfælde en rød mandarin.

Vi serverer måske den slags blodappelsiner med den bedste smag, med en lidt aflang, oval form, som kan minde om et ekstra stort æg.

Utvivlsomt en gave fra naturen, som vi inviterer dig til at prøve.

Ikke på lager

Beskrivelse

Røde appelsiner

Propiedades

Du kan finde blodappelsiner i februar og marts måned, og de er meget værdsat for deres særlige smag og deres mange sunde egenskaber.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Appelsiner med rød farve, et pigment fuld af sunde egenskaber

 

Blodappelsinens farve kommer fra antiocina, og i de seneste år har talrige videnskabelige undersøgelser knyttet dette stof til sundhedsegenskaber, som ved regelmæssigt forbrug giver en betydelig reduktion af risikoen for hjertesygdomme, hvilket fører til en reduktion af visse typer kolesterol.

Dette stof er det samme som det, der findes i mange vilde frugter, f.eks. bær, der kan findes i skoven, og som indeholder et antiocinindhold, der svarer til det, der findes i appelsiner og bordeauxfarvede appelsiner.

Utvivlsomt et meget klogt valg af forbrug.

De høstes i februar og begyndelsen af marts og er ikke tilgængelige i mere end en måned om året. Hos økoappelsiner høster vi også kun denne bordeauxfarvede rå frugt, når den er bedst, så den får mest mulig sødme og den højest mulige farve.

Den ydre pigmentering er variabel, og afhængigt af temperaturforskellene mellem nat og dag får frugten en mere kødagtig tone på sin ydre hud. Det meste af pigmentet er normalt koncentreret i den nederste del af citrusfrugten.

Blodappelsiner en vild og autentisk smag

Blodappelsinernes syrlige smag giver dem en særlig og differentieret smag, og hvis du kan lide stærke smagsnuancer uden slør, er dette uden tvivl din frugt. Men bare rolig, du kommer ikke til at spise en citron eller en lime, de er søde, men holder en syrebalance i munden.

Juice er den mest almindelige måde at spise dem på, men du kan også spise dem som dessert. De har et godt forhold mellem frugtkød og væske indeni, så du kan udvinde en højere procentdel økologisk appelsinsaft fra et stykke af denne sort end gennemsnittet.

De anvendes også i vid udstrækning til madlavning eller til fremstilling af kompot eller økologisk marmelade, da de ikke har rester af insekticider eller behandlinger efter høst på skallen, hvilket giver dem en højere værditilvækst. Det er din fantasi, der sætter grænser: kager, tærter, salater, til marinering af fisk, vinaigrettes eller blot til at give et visuelt præg til enhver ret.

Det menes, at den stammer fra Orienten, da araberne havde denne type appelsintræ i deres spektakulære haver og frugtplantager, selv om frugten på det tidspunkt mere lignede et bær på grund af sin størrelse end en traditionel appelsin. Genoveserne skabte sorter med større størrelser, og i dag dækker dens traditionelle dyrkning områder på halvøen som Valencia og Sicilien.

Yderligere information

Vægt 15 kg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.